torsdag 25 mars 2010

Ull och Lin


Den långa tunikan har jag gjort med två stora kilar i sidan. Till toppen i lin har jag använt 65+65 nålar minskat till 45. Plus en fåll så den skulle få lite tygnd.

7 kommentarer:

  1. Jätteläcker kombination.

    SvaraRadera
  2. Så läckert så man pratar flytande, fast i klädsmak::))

    SvaraRadera
  3. Visst är det väl kul när man kan kombinera plaggen man gjort själv.Nu kollar jag i vårkataloger för att hitta nya former och modeller och....så måste jag lära mej vad man kan göra och inte göra på maskin. Ja, inte behöver jag rulla tummarna...men kanske lite fredagsstädning vore på sin plats.

    SvaraRadera
  4. Hm??? fredags-städning! har jag aldrig hört talas om :o) Här e det tvärtom. en helig kväll, ett glas rött, hämtmat sen totalt slappande i all veckans kaos.... Det kommer fler dagar, då man kan städa.

    SvaraRadera
  5. Hej.
    Allt väl?
    Tittar till dig lite då och då,
    och nu har här varit tyst ett litet tag :o)
    Hoppas att du tar god hand om dig
    Ciao

    SvaraRadera
  6. Jag har bara haft påsklov med mina barn, är på g igen. Har spunnit ett garn i bambu och lin, som jag stickat en tunika i (ligger på tork nu)lite kortare i ena sidan. I morgon vill jag göra något med volanger,ett linne kanske med djup uringning lite sexig så här till sommaren.Ciao

    SvaraRadera
  7. Kul att höra något från dig. Ska bli kul att få se bild på tunikan oxå :o) Ja lite sommarsexighet kan inte skada :o) Ha en rolig dag, själv ska jag göra sjalar.

    SvaraRadera