fredag 30 april 2010

Inspirerad av Sussie.


När jag såg sussies vimpel ville jag göra något med snoddar, så här blev den. När jag ändå var i farten gjorde jag ett bälte också. Om man är lite rund o go om magen är ett bälte bra att ha. Nu är det fredag igen och man får umgås med familjen, om inte Sussie sätter fart på fantasin förstås.

5 kommentarer:

  1. Jag älskar den!!!!! Och kommer nog att bearbeta den lite, om det är ok?

    SvaraRadera
  2. Ja gör det, ska bli spännande och se vad du gör.

    SvaraRadera
  3. Skjuter lite på den, har lite andra saker som cirkulerar i hyvvet och som måste lösas. Men kul att ha annat som vill låta sig göras i framtiden :o)

    SvaraRadera
  4. näe nu får ni snart ge er brudar! Jag som renoverar, trädgårdsarbetar och bygger klarar inte av denna otroliga kreativitet utan att få testa själv. Men jag hinner ju inte...
    Är så imponerad - kanonsnygg!

    SvaraRadera
  5. Det där var ju roligt. Jag borde vara i trädgården och jag borde städa och fixa för nästa helg har vi visning på vårt hus. Och massor av människor ska gå runt och kika i alla garderober och skåp....men jag håller mej fast i stickmaskinen istället för nu blåser det. Nej så farligt är det inte men visst är det både glädje och sorg när man packar och rensar bland sina saker, många minnen poppar upp.

    SvaraRadera